+30 2114142980
info@cl-dental-school.gr

BIO

Prof Stewart Harding

Professor Stewart Harding

Πρύτανης City of London Dental School

Ο καθηγητής Stewart Harding αποφοίτησε από το Newcastle Dental School το 1982 και είναι σήμερα Πρύτανης της Οδοντιατρικής Σχολής του City of London. Από τότε που αποφοίτησε , έχει εργαστεί σε διάφορα νοσοκομεία και εισήγαγε τα εμφυτεύματα στην καθημερινή οδοντιατρική πρακτική το 1985, από τότε που έχει τοποθετήσει και αποκαταστήσει με επιτυχία χιλιάδες εμφυτεύματα.

Από τους πρωτοπόρους των μεταπτυχιακών σπουδών εμφυτευματολογίας για τους γενικούς οδοντιάτρους, είχε καθοριστική παρουσία στον σχεδιασμό και την οργανωση πολλών μεταπτυχιακών προγραμμάτων στον τομέα της εμφυτευματολογίας. Ο Prof Harding άρχισε να παρέχει προγράμματα εμφυτευματολογίας το 1992, και από τότε βοήθησε πολλούς οδοντιάτρους να επιτύχουν τον τελικό τους στόχο να εισαγάγουν εμφυτεύματα στα ιατρεία τους. Αυτό οδήγησε στην ανάπτυξη προγραμμάτων MSc το 2003 με το Πανεπιστήμιο του Warwick, με αποκορύφωμα την αναγνώριση του MSc στην Εμφυτευματολογία από το General Dental Council ως πρόσθετο επαγγελματικό προσόν.

Το 2010 ο Prof Harding ίδρυσε την οδοντιατρική σχολή City of London και δημιούργησε συνεργασίες για την παροχή υψηλής ποιότητας μεταπτυχιακής οδοντιατρικής εκπαίδευσης. Έγραψε 6 μαθήματα πτυχίου MSc που καλύπτουν όλες τις κύριες οδοντιατρικές ειδικότητες, τα οποία εγκρίθηκαν από το Πανεπιστήμιο το 2012 και από τα οποία έχουν αποφοιτήσει πάνω από 200 μεταπτυχιακοί φοιτητές, καθιστώντας το πιο επιτυχημένο πρόγραμμα του είδους του στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει επίσης βοηθήσει στη δημιουργία παρόμοιων μεταπτυχιακών προγραμμάτων στη Σιγκαπούρη και το Ντουμπάι.

Καθηγητής BPP University, Επίτιμος Καθηγητής Πανεπιστήμιο του Warwick, Καθηγητής Οδοντιατρικής Σχολής και Maktoum Bin Hamdan Dental University College (Ντουμπάι), Καθηγητής Πανεπιστήμιο Ιατρικών & Τεχνολογικών Επιστημών Ελάζι (Σουδάν) Συμμετέχει σε πολλά ερευνητικά προγράμματα σχετικά με την ανταπόκριση των οστών στα υποκατάστατα των οστικών υλικών και έχει γράψει πολλά άρθρα σχετικά με το θέμα της εμφυτευματολογίας, μιλώντας εκτενώς στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Ο Stewart είναι ο δημιουργός του πιο ευρέως χρησιμοποιούμενου βρετανικού συστήματος εμφυτευμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αρκετές εφαρμογές εμφυτευμάτων.

Νέο έργο

Dr Θεολόγος Σιουτης DDS, MSc

Implantology Faculty

Ο Δρ. Θεολόγος Σιούτης γεννήθηκε στην Αθήνα. και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών το 2004. Ακολούθησε μετεκπαίδευσή στην Εμφυτευματολογία στο Πανεπιστήμιο University of California Los Angeles (UCLA) καθώς επίσης και στον τομέα της Αισθητικής Ιατρικής στο Queen Mary University of London (QMUL). Επιπλέον έχει εξειδικευτεί στην ορθοδοντική ενηλίκων και στο σύστημα αόρατης ορθοδοντικής Invisalign στο όποιο από το 2019 είναι Platinum Provider.

Διατηρούσε ιδιωτικό ιατρείο με έμφαση στην Αισθητική Οδοντιατρική και τα εμφυτεύματα στην Αθήνα από το 2006 έως το 2015. Στην συνέχεια μετακόμισε με την οικογένεια του στο Λονδίνο όπου εργάστηκε σε υψηλού επιπέδου ιδιωτικές κλινικές στην φημισμένη περιοχή Harley Street παρέχοντας υπηρεσίες αισθητικής ορθοδοντικής, εμφυτευματολογίας, Fillers και Botox. Από το 2017 είναι Οδοντιατρικός Διευθυντής στο MyHealthcare Clinic group, το οποίο με έδρα το Λονδίνο, διαθέτει 3 κλινικές που προσφέρουν το πλήρες φάσμα των οδοντιατρικών θεραπειών και μη επεμβατικής αισθητικής προσωπου.
Διαθέτει μεγάλη κλινική εμπειρία σε τεχνικές οστικής αναγέννησης , ανύψωσης ιγμορείου, οστικών μοσχευμάτων μπλοκ, αισθητικής οδοντιατρικής και αισθητικής προσωπου με την χρήση υαλουρονικού οξέος και μπότοξ. Με περισσότερα από 3000 εμφυτεύματα στο ενεργητικό του είναι επίσης ο πλέον έμπειρος χρήστης του εξελιγμένου συστήματος Zimmer Trabecular Metal στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ελλάδα.
Το 2019 εντάχθηκε στην διεθνή επιστημονική ομάδα του City of London Dental School ως Διευθυντής του ελληνικού προγράμματος της σχολής. Πάντα πρόθυμος να μοιραστεί τις γνώσεις και την εμπειρία του έχει μια σαφή φιλοσοφία όσον αφορά την εκπαίδευση και την κλινική πρακτική που μπορούν να συνοψιστούν ως καθημερινή πρακτική - βασισμένη σε αποδείξεις -για όλους .
Serafeim Petousis

Dr. Σεραφειμ Πετουσης DDS, MSc

Implantology Faculty

Ο Σεραφείμ Πετούσης γεννήθηκε στον Πειραιά και έλαβε το πτυχίο του στην Οδοντιατρική το 2000. Μετα από πολύχρονη εργασιακή εμπειρία μετεκπαιδεύτηκε στην Αισθητική Αποκαταστατική Οδοντιατρική και την Εμφυτευματολογία στο City of London Dental School και το University of Bolton.

Ο Δρ Πετούσης έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια και αναπτύσσει συνεχώς τις δεξιότητές του στην εμφυτευματολογία και στη σύγχρονη οδοντιατρική μέσω της εκπαίδευσης διασφαλίζοντας ότι οι ασθενείς του θα απολαμβάνουν την καλύτερη διαθέσιμη οδοντιατρική θεραπεία. Έχει ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον για το σχεδιασμό του χαμόγελου, τη λεύκανση των δοντιών, την προσθετική αποκατάσταση, αλλά κυρίως στα οδοντικά εμφυτεύματα.
Με διεθνή εργασιακή εμπειρία σε οδοντιατρικές κλινικές στην Αθήνα , τη Φρανκφούρτη, το Λονδίνο και το Ντουμπάι αντιμετωπίζοντας ασθενείς με διαφορετικές οδοντικές ανάγκες πάντα θέλει να μοιραστεί τις γνώσεις του και την εμπειρία του με τους συναδέλφους του.
Παθιασμένος με την οδοντιατρική εντάχθηκε στην ομάδα του City of London Dental School μετα την απόκτηση του MSc (Clin) in the Combined Specialist Practice of Restorative Aesthetic Dentistry and Implantology.